Flere og flere skifter til en e-cigaret

Masser af grunde til at skifte til e-cigaret

E-cigaretten er blevet en populær tendens gennem de sidste par år og det er faktisk ikke kun rygere som har benyttet sig af fænomenet. Også ikke-rygere har benyttet sig af e-cigaretten. Det er et faktum at e-cigaretter er et sundere valg, fordi du slipper af med mange af de giftige kemikalier som du inhalere når du ryger traditionelle cigaretter. Med e-cigaretter følger forskellige bedre smage (altså e-juice), et mere praktisk produkt og andre fordele.

Der er mere end et par grunde til at skifte den rigtige cigaret ud med en elektronisk. Måske overvejer du at skifte til e-cigaret og har brug for nogle gode grunde eller måske er du skiftet og har blot brug for nogle argumenter, så du er sikker i dit valg.

For det første sparer du penge på at anvende e-cigaret frem de for traditionelle cigaretter. Disse er nemlig ikke overraskende en dyr fornøjelse. Det er beregnet at det er cirka 3-4 gange billigere at bruge e-cigaret frem for traditionelle cigaretter. Hvis du ryger eller før har røg en pakke om dagen, spare du altså omkring 13 000 kroner om året.

Du slipper samtidig ikke kun for en tom pengepung, men også for alle de tusindvis af giftige kemikalier, som der findes i cigaretter. Denne har over 5000 forskellige giftige kemikalier hvor en e-cigaret med nikotin stort set ingen har. Udover dette slipper du for fingre der lugter af nikotin og dårlig cigaretånde. Lugten fra e-cigaretten kan dufte decideret godt og du slipper for misfarvede tænder og belastede lunger. Der findes et hav af forskellige smage at vælge i mellem – der er stort set frit valg på alle hylder, hvilket gør oplevelsen ved brug af e-cigaret bedre. Samtidig skal du heller ikke tage dig af aske og skod rundt omkring. På den måde skåner du også miljøet. Det er ikke godt for hverken naturen eller miljøet at skodde cigaretter på jorden.

En anden god grund til at investere i e-cigaretten er en grund som mange rygere sikkert finder tiltalende. Med en e-cigaret må du nemlig ryge mange flere steder end med den normale cigaret. Du må stadig ikke ryge alle steder på grund af regler inden for området, men det er derfor stadig muligt at ryge mange flere steder.

Du skåner også folkene omkring dig. Passiv rygning kan nemlig være farligt, og det er ikke noget man vil udsætte sine medmennesker og børn for. Med en elektronisk cigaret undgår du dette og kan have det bedre med dig selv af den grund.

Måske er dit mål at trappe ned for nikotinen og dette har du fuld kontrol over ved anvendelse af en e-cigaret. Her kan du selv vælge mængden af nikotin og du kan på den måde gradvist trappe ned for det farlige stof.

Valget af e-cigaret er i bund og grund et valg du tager for både dig selv og andre. Din nærmeste e-cigaret forhandler er klar til at få dig godt i gang med e-cigaretten.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *