Fodboldgolf er et sjovt og underholdende spil for hele familien

Rigtig mange familier – nok især mange af dem med børn – lever et stresset liv. Det skyldes blandt andet, at arbejdet er krævende samtidig med, at familielivet der hjemme også skal hænge sammen hvad angår praktiske gøremål og huslige pligter. Derudover kræver børnene også ofte en masse opmærksomhed og hjælp, da de i nogle tilfælde skal køres til og fra skole, fritidsaktiviteter, fødselsdage o.lign.

Husk hinanden

Hverdagen kan derfor ofte blive så krævende og stressende at de fleste glemmer at værne om familiesamværet, hvilket er vigtigt at huske på, så man ikke glemmer hinanden. Hvis man som familie står i denne situation hvor man har glemt hinanden og er slaver af hverdagens stressende gøremål, kan det være en fantastisk idé at trække en dag ud af kalenderen, hvor man kan foretage sig noget sammen. Her kan fodboldgolf være den perfekte løsning.

 Hvad er fodboldgolf?

Fodboldgolf er et sjovt og underholdende spil for hele familien, og som navnet så fint antyder, går det ud på at få en bold på størrelse med en fodbold ned i nogle huller fordelt ud på en græsbane med forskellige udfordringer undervejs. Det kræver ikke en fodboldmester eller golfekspert at kunne deltage i dette spil, da det typisk mere handler om præcision og at have et godt skud. Derfor kan både de store og de små være med, og det kan hurtigt blive en sjov kamp mellem hinanden samtidig med at det er en underholdende måde at bruge tid sammen.

Fodboldgold er efterhånden blevet ret en ret populær beskæftigelse for mange, og du kan i dag finde et utal af fodboldgolfbaner rundt omkring i det danske land. Det er derfor bare med at komme ud og finde en fodboldgolfbane i nærheden. Det kan snildt gøres til en familietradition, hvor man som en heldagsudflugt tager ud for at spille og more sig, hvilket bestemt vil hjælpe på familiesamværet, fordi man pludselig foretager sig noget sammen, som man kan mindes i lang tid efter.

 Alle kan være med til fodboldgolf

Alle kan som sagt være med til fodboldgolf – ung såvel som gammel. Og hvis man synes man har behov for det, kan man jo altid justere lidt på reglerne, så de passer til dem, som er med til at spille.

Fodboldgolf dyrkes ikke kun som en sjov hobby og fritidsbeskæftigelse. Rent faktisk afholdes der også deciderede konkurrencer. Og fodboldgolf opfattes af flere og flere som en decideret sport, som kan dyrkes på lige fod med eks. fodbold, håndbold og badminton etc.

Hvordan er fodboldgolf reglerne?

Reglerne for fodboldgolf er ganske simple, og minder i stor udstrækning om reglerne i minigolf. Man starter ud fra et tee og skal så forcere en række forhindringer inden man til sidst skal få bolden i hul. Modsat minigolf spilles fodboldgolf dog ikke med en kølle og en golfbold, men derimod med en fodbold, som man sparker til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *