Spar penge på din MacBook oplader

En MacBook er ikke meget værd uden strøm, hvilket gør at en oplader til din MacBook er et must have – endda anbefaler jeg at have to opladere, hvis du er meget på farten.

De fleste har prøvet at have glemt at sætte sin MacBook til oplader inden et vigtigt møde eller inden man skal bruge den til gruppemødet med sine medstuderende og efterfølgende er meget afhængig af en stikkontakt eller endnu værre også at have glemt sin oplader pga. den sidder hjemme i stikkontakten.

En af hovedårsagerne til mange køber en MacBook i stedet for en Windows PC er ofte, at de har en længere batterilevetid pga. IOS styresystemet ikke kræver så meget som Windows. Det bliver i ovenstående scenarie ikke udnyttet, men det er nu menneskeligt at fejle og med en ekstra oplader til MacBook til at være i tasken er man fri for disse episoder.

Der findes forskellige opladere til MacBook med forskellige tilslutningsmuligheder og længder. Se de forskellige tilslutningsmuligheder her hos CC-Trading: http://www.cc-trading.dk/oplader_1366.html

En oplader til MacBook er anderledes end ”normale” PC’er, idet den har et magnetisk stik, der kan være meget praktisk, da det er med til at fastgøre opladeren bedre til din MacBook. En oplader til MacBook er afhængigt af modellen forskellige med hensyn til Watt og Ampere.

Selve strømstikket bliver produceret i et vinkel stik og et almindeligt stik, hvilket ikke har nogle funktionsmæssig forskel, dog er der nogle, som har en præference af praktiske årsager. Opladerne er opbygget med et mellemstik, som du kan montere et langt kabel (Power adapter) eller en power adapter, som sidder direkte på mellemstikket. Forskellen på hvilken adapter man har på afhænger af, hvor langt man er fra stikkontakten.

Originale Apple oplader til MacBook er ofte ekstremt dyre, hvorfor der findes mange alternativer på markedet. De uoriginale opladere er ofte lige så funktionsdygtige. CC-Trading tilbyder et stort valg af MacBook opladere til en meget konkurrencedygtig pris og som noget nyt tilbyder de også 10 % studierabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *